Lovasok. Szerintetek működhet?
Ne menj bele, mert rá fog menni a barátságotok. Akkor vegyen lovat, ha egyedül el tudja tartani, te pedig inkább fizess neki a lovaglásért. Övé a ló, és ez az adu a kezében, hiba fizeted akár az egész tartását is, ha papíron övé a ló azt csinál vele amit akar.
Van jó sok vitás szitu pl egy kólika műtét, amikor simán kifizet 200-400 ezert Ft-ot az ember a dokinak. Akkor az kinek a felelőssége? Te kifizetnéd annak is a felét?
Ezekbe is bele kell gondolni. Én tuti nem mennék bele egy ilyenbe. Max azt mondom figyelj Gizi, megengeded hogy lovagoljak párszor a lovadon, cserébe veszek neked egy új kantárt vagy hevedert. Ez is nagy segítség, na meg csak úgy lovagolnék, ha ő is ott van, lássa hogyan dolgozunk, nehogy aztán az legyen a vita tárgya, hogy te túlterhelted a lovat és fáj a lába tőle.
Hidd el nekem a pénz megmérgezi a barátságot, láttam már olyat, hogy legjobb barátnők 5Ft-ért képesek kikaparni egymás szemét.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__9354990-kozos..
Már egyszer leírtuk, hogy nagyon rossz ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!