Nagy modortalanság lenne egyszerre két lovardába járni?
Heti egyszer járok egy lovardába. Szeretek ott lovagolni, nagyon lelkiismeretesek az oktatók, látszik, hogy nem a pénzedre hajtanak, hanem céljuk a minőségi lovasoktatás.
Valószínűleg a fentieknek betudhatóan viszont nagyon zsúfolt, sokan járnak oda. Szoros nagyon a beosztás. Pèldának okáért: kerek egy ève járok oda, ès mèg egyszer sem volt lehetőségem lovat nyergelni, leápolni, stb
Akkora a rohanás mindig..
Most nyáron azt hinnè az ember, hogy nagyobb a nyugi, de csak még nagyobb a káosz a táborok miatt.
Emellett mostantól beleférne az időmbe a heti 2x lovaglás, de sajnos már nem tudnak még egy alkalommal bepasszírozni sehova ott, ahova járok.
Van a közelemben még egy lovarda, csak jókat hallok róla, gondoltam elnézek oda is..
Mi erről a véleményetek?
Tudom, hogy nem illő, és bűntudatom lenne. Azonkívül nem szeretnék titkolózni, de nem is akarnám, hogy napvilágra kerüljön a dolog..
A lovardát otthagyni semmikèpp sem szetetném, de örülnék, ha bővíthetném a lovastudásom.
#2 Köszönöm a válaszod, enyhítettél a lelkemen :)
Igen oda megy az ember, ahol jobban kiszolgálják, csak itt azért nem étteremről van szó..ezért hezitálok.
#3 Köszönöm a válaszod!
Igen teljesen egyetértek azzal, hogy rendes lovasember nem csak felül a lóra aztán jónapot. Ez is az egyik fő indokom a másik lovarda mellett:)
Köszönöm neked is.
Kezdő lovas vagyok, nem teljesen látok még bele ezekbe a dolgokba.
Egy év alatt kialakult egy nézetem, hogy a lovarda ahova jársz az ‘sérthetetlen’
Ha bajod van váltasz.
Ezek szerint nem teljesen így van:)
Ez szuperül hangzik.
Terepre kijutni is nagy álmom amúgy!
Persze ahhoz még van hova fejlődnöm.
Az meg annál gyorsabb lesz, ha többször járok ki, nemde?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!