Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit csináljak ha lókínzó a...

Mit csináljak ha lókínzó a szomszédom?

Figyelt kérdés
A szomszédom egy részeg, drogos ember. A lókarámba csapdákat készít a homokba. A rendőrség nem tud vele mit csinálni. A lovam lába beleakadt egy tüskés vasdarabba és felvágta a lábát. Bejár szó nélkül a területemre, veri a lovaim szerintetek mi lenne a megoldás? (Rendőrség nélkül)

2018. máj. 25. 00:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Fordulj állatvédőkhöz, amúgy nem értem, mi a baj a rendőrséggel, miért nem tudnak segíteni? Szerelj fel kamerákat, írd ki, hogy kamerával megfigyelt terület. Szerezz házörző kutyákat
2018. máj. 25. 00:33
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

Hát először is olyan eszközök, amit megakadályozzák, hogy bemenjen más a te területedre.

Körbe kell keríteni a területet és kapuval zárni.

Ha ez nem elég, akkor kutyával őriztetni.

2018. máj. 25. 00:34
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
Mikor átjön elkapod és elpáholod pár haveroddal.
2018. máj. 25. 00:50
 4/14 grafno ***** válasza:
84%
Elozonek igaza van. Par ember az megtudja oldani a gondokat.
2018. máj. 25. 01:36
 5/14 anonim ***** válasza:
37%
Te is állíts neki csapdát és be kell szerezni egy fegyvert. Én mondjuk meglapulnék kint és mikor átjön elintézném. Rendőrség itt csak dísz,fizetett orbáncsicskák,nem az állampolgárokért vannak így azokra ne is számíts.
2018. máj. 25. 06:11
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Kamera a kapuhoz meg a karámhoz, táblával. Ha van felvétel: birtokháborítás, betörés, magántulajdon rongálása, fotó a ló lábáról, esetleg állatorvos írjon róla papírt, plusz az állatvédők nyomatéknak. Kamera marad, ha még egyszer beteszi a lábát, már ismétlés az eljárás alatt, mehet is lakat alá.
2018. máj. 25. 09:50
 7/14 anonim ***** válasza:
9%
Legközelebb lődd fejbe
2018. máj. 25. 11:05
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
első vagyok, miért lettem lepontozva?
2018. máj. 25. 12:18
 9/14 anonim ***** válasza:
79%
Zárt udvar, nagy kutya + kamera és tábla, hogy felvétel készül. Amennyiben átjön a szomszéd van róla bizonyíték akkor simán feljelenthető. Amúgy ha 1000%ig biztos vagy, hogy tényleg drogozik és tart is magánál, akkor dobd fel a kábszi miatt is, arra jobban harapnak.
2018. máj. 25. 19:02
 10/14 anonim ***** válasza:
8# azért mert ezek azt hiszik hogy a rendőrbácsi a megoldás.
2018. máj. 25. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!