Mit csináljak ha lókínzó a szomszédom?
Figyelt kérdés
A szomszédom egy részeg, drogos ember. A lókarámba csapdákat készít a homokba. A rendőrség nem tud vele mit csinálni. A lovam lába beleakadt egy tüskés vasdarabba és felvágta a lábát. Bejár szó nélkül a területemre, veri a lovaim szerintetek mi lenne a megoldás? (Rendőrség nélkül)2018. máj. 25. 00:08
1/14 anonim válasza:
Fordulj állatvédőkhöz, amúgy nem értem, mi a baj a rendőrséggel, miért nem tudnak segíteni? Szerelj fel kamerákat, írd ki, hogy kamerával megfigyelt terület. Szerezz házörző kutyákat
2/14 anonim válasza:
Hát először is olyan eszközök, amit megakadályozzák, hogy bemenjen más a te területedre.
Körbe kell keríteni a területet és kapuval zárni.
Ha ez nem elég, akkor kutyával őriztetni.
3/14 anonim válasza:
Mikor átjön elkapod és elpáholod pár haveroddal.
4/14 grafno válasza:
Elozonek igaza van. Par ember az megtudja oldani a gondokat.
5/14 anonim válasza:
Te is állíts neki csapdát és be kell szerezni egy fegyvert. Én mondjuk meglapulnék kint és mikor átjön elintézném. Rendőrség itt csak dísz,fizetett orbáncsicskák,nem az állampolgárokért vannak így azokra ne is számíts.
6/14 anonim válasza:
Kamera a kapuhoz meg a karámhoz, táblával. Ha van felvétel: birtokháborítás, betörés, magántulajdon rongálása, fotó a ló lábáról, esetleg állatorvos írjon róla papírt, plusz az állatvédők nyomatéknak. Kamera marad, ha még egyszer beteszi a lábát, már ismétlés az eljárás alatt, mehet is lakat alá.
8/14 anonim válasza:
első vagyok, miért lettem lepontozva?
9/14 anonim válasza:
Zárt udvar, nagy kutya + kamera és tábla, hogy felvétel készül. Amennyiben átjön a szomszéd van róla bizonyíték akkor simán feljelenthető. Amúgy ha 1000%ig biztos vagy, hogy tényleg drogozik és tart is magánál, akkor dobd fel a kábszi miatt is, arra jobban harapnak.
10/14 anonim válasza:
8# azért mert ezek azt hiszik hogy a rendőrbácsi a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!