Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovas OKJ-s papírral Ausztriába?

Lovas OKJ-s papírral Ausztriába?

Figyelt kérdés

Ausztriába szeretnénk kimenni dolgozni és gondolkoztam azon, hogy a lovaglassal kéne a jövőben foglalkoznom. Régóta lovagolok (kb 10 éve ) de nem versenyeztem csak hobbi szintem lovagoltam, semmi papírom nincs. és eszembe jutott hogy egy OKJ-s lovasoktatot vagy edzőit meg kene csinálni. Miskolci vagyok ezért miskolc lenne a legjobb hely és néztem, hogy az OKTÁV indítja mindkét képzését Miskolcon. Esetleg valaki tudna tapasztalatot mondani aki már részt vett ilyenen? Ausztriába mennyire jó pont ha van egy ilyen papírom? (Gyerekeket szeretnék oktatni) meg akkor már melyiket éri meg jobban megcsinalni az oktatoit vagy edzoit?

Nagyon köszönöm előre is a segítséget

2018. máj. 24. 20:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem egy komoly dolog,nálunk a vizsgán olyanokat is átengedtek akik vágtázni sem tudtak. Csak a pénzről szól,gyakorlatilag veszel egy papírt. Tudast nem ad,ausztriába wc papírnak tökéletes. Ott a hozzáértés az elvárás versenyistállóknál,szakképzett abrakmester vagy lovas kell nekik.
2018. máj. 24. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!