Váltsak lovardát?
Szóval, 12 éves vagyok, 4 éve járok lovagolni a város legfelszereltebb lovardájába. Kb. a lovasok 80 százaléka ide jár, holott van még 4 másik lovarda. A problémám az lenne, hogy az oktatási módszer kb. ilyen "Futószáron elvágtázol 2 másodpercig? Há' jóvanaz, mennyé terepre nálad 10 évvel idősebbekkel, mert minket nem érdekelsz. Lovagolj, ahogy akarsz, le vagy carva, ha akarod, tépd szét a száját, de igazából nem is érdekel, van 50 másik lovam..."
Gondolom, látjátok a problémát. Viszont a társaság, a lovak, a felszereltség itt a legjobb, szóval nem tudom, mitévő legyek. Váltsak lovardát egy olyanra, ahol max. 20 ló van, nem jár naponta 120 ember, az oktató nem vállalja túl magát és tud is rám figyelni, vagy inkább maradjak?
(Tudom, úgy hangzik, mintha ezt a kérdést már megválaszoltam volna magamnak.)
A jó felszerelés semmit sem ér ilyen helyzetben. Én is járok lovagolni talán 5-6 hónapja, de az idő alatt már ügetni tanulok. Van edző, de nagy részt egymást (töben is vagyunk) lovagoltatjuk. Mondjuk ez Szerbiában van. Szerintem 1-2, talán 3 hónapig próbálkozz más lovardában. Lehet, hogy valamelyik megtetszik majd neked.😊 Gondolom nem is olcsó és ráadásul semmit se tanulsz belőle.
12L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!