Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit csináljak, hogy a lovam...

Mit csináljak, hogy a lovam ne kerüljön eladásra?

Figyelt kérdés
Holnap fogják meg nézni a három éves csődörömet/csődörünket, mert apa elszeretné adni. Nagyon a szívemhez nőtt, láttam ahogy megszületik, ahogy fel nő. Nagyon kezes és jó fejű, ahhoz képest, hogy csődör. Én lovagolnám otthon. Hogyan kérjem meg, hogy ne adjuk el? Valami segítség?

2018. ápr. 6. 17:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk, az kérdés, hogy heréltet mennyire akar apukád tartani...? Mert tökiként a sok csaj között csak bajt csinál előbb vagy utóbb. Meg a másik, hogy gyerek és csődör nem kompatibilis. Most aranyos, de egyszer megborul az agya, aztán csak a gond van. Másik kérdés, hogy nem hiszem, hogy be tudnád lovagolni. Akkor viszont idő és pénz másnak.

De tényleg kérdezd meg apukádat, hogy nem lehetne-e megtartani valahogy. Tudod: néma gyereknek...

2018. ápr. 6. 19:39
 12/17 A kérdező kommentje:
Származása nagyon jó. Volt a ménbemutatón, de fed.engedélyt nem kapott, szóval ki lenne herélve, ha nálunk maradna, mert ez a "vevő"(egyenlőre majd csak megnézi) nagyon hirtelen jött, szóval úgy lett volna, hogy még egy évig lovagolom és nálunk marad.
2018. ápr. 6. 19:52
 13/17 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele egyébként többször is és nem én lovagolnám be, már pár hete elkezdték belovagolni.
2018. ápr. 6. 19:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit off, de megmondom őszintén, hogy egy pár hete elkezdett lóra gyereket nem raknék, de még azt sem ígérném, hogy pár hónap múlva ráülhet.. Az első 2-3 évben még akadnak érdekes ötleteik, meg egyszerűen nem láttak eleget, sületlenek, nincs tapasztalatuk. Erre max olyan fiatal ló alkalmas, hogy akkor sem reagál semmit, ha a faluszéli kutya a lábát csócsálja. De huszonéves lovas múltamban eddig egy ilyennel találkoztam (nem tudom, anno ki nevezte el Lustának, de nyert..)
2018. ápr. 6. 21:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj apukáddal mindenképpen. Mond el hogy neked nagyon fontos ez a ló. Apukád meg fogja érteni.
2018. ápr. 6. 22:05
 16/17 Glendahd válasza:

És ha vennétek egy kancát mellé?

Vagy az már nem fér bele?

2018. ápr. 9. 17:59
 17/17 anonim ***** válasza:
55%
Na mi lett?
2019. jan. 11. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!