Akik már letették az ugró rajtengedély vizsgát, milyen volt?
Sziasztok!
Nagyon izgulok a díjugrató REV miatt, már azzal álmodok :D
Mondanátok valami megnyugtatót, vagy hogy nektek milyen volt, hol csináltátok, miket húztatok az elméleten, hogy ment, mennyit gyakoroltatok, tanultatok rá, hány ember bukott meg, stb stb. Minden részlet érdekel. Már alig van olyan rajtengedélyes videó YouTube-on amit ne láttam volna :DD
Mindent túlaggódok aztán úgyis az lesz, hogy lejövök a pályáról, hazaérünk és: ja, csak ennyi volt? :D Mindennel így vagyok. De amúgy nagyon várom már.
Írjatok valami bíztatót légyszi, ha van kedvetek :)
Tudom, sok ilyen kérdés volt már, de mindet láttam és szeretnék új válaszokat kapni.
Köszi!!!
Köszi, ment a zöld!
Szerencsére nagyon jó edzőm van, így az alap idomító feladatokat rendszeresen gyakoroljuk, és sokat lovagolok kengyel nélkül, így az előlovaglás menni fog biztosan. A vizsga előtti nap pedig ott leszünk már, így végig tudok menni a pályán, már ha föl lesz rakva addigra. Az elméletet meg megtanultam. A lovam tapasztalt, versenylátott, segítőkész.
Kezdek lenyugodni azthiszem :)
Sikerüüült, nagyon jó volt :D Teljesen felesleges volt izgulni, mindenki kedves volt, jól sikerült mind a 3 rész.
(3-as, fent volt a pálya előtte nap, pont azért mentünk oda ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!