Veszprém környékén jó lovarda?!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Barátnőm szeretné kipróbálni a lovaglást, nem igazán oktatás és tanításra lenne szükségünk, hanem egy élményre, ahol kipróbálhatja a lovon ülést, egy két dolgot megtanítanak és kicsit foglalkoznak vele / velünk, ha én is ráveszem magam... :D Szóval ilyen amolyan megbeszélt privát "edzés" ismerkedés lehetséges valamelyik közeli lovardába? Melyiket tudnátok ajánlani?
Ha jól sikerülne ez a nap későbbiekben lehet rendszeresen visszajárna.. / járnánk :)
2018. márc. 7. 02:21
1/1 anonim válasza:
Szia! Szentgálon van egy iszonyat jó lovarda! Én sajnos csak nyáron tudok oda menni mert Pesten élek, de amikor ott vagyok.. felejthetetlen élményeket szerzek! Ha érdekel több, írj privatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!