Budapest III. kerület környékén hol van jó lovarda?
Satu Hurme Lovasiskola. :)
Tegnap elmentem megnézni, jó hosszú az istálló, sok-sok gyönyörű (és mellesleg elég magas) lóval. Kívülről már kicsit megviselt az épület, de ez a legtöbb lovardánál így van és amúgy sem a külső számít. :D
Van egy nagy (tényleg jó nagy) pálya, azon belül a díjlovas, mellettük pedig fedeles pálya és egy körkarám.
A HÉV-től (Pannóniatelep megálló) kb 10 perc séta a lovardáig, ami viszont egy kisebb kerülő, így amikor nincs nagy sár, át lehet vágni a mezőn.
Ha minden igaz én szeptember elejétől fogok oda járni, szóval akkor többet tudok majd mondani ha érdekel. :)
Osztályban 4500 forint per óra, a futószárasat és az ugróedéseket nem tudom. :/
Kétszer voltam azóta és nagyon megszerettem, mindenkinek ajánlom! :D
A lovak ápoltak és nyugodtak, az oktatók és lovasok pedig kedvesek és segítőkészek.
A pálya hatalmas, az istállóban a lovaknak nagy bokszuk van, kényelmesen elférnek, legelő sem csak egy van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!