Nagyon nagyon surgooos!? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
A poni es a sportponi meret ugyanaz? Lattam egy 50%os kedvezmenyt a neten es abba volt kotofek nyeregali, fulvedo. A Sportpony meret az jo egy rendes nagy lonak?2018. márc. 2. 20:35
1/4 anonim válasza:
Ami nagyon sürgős, menj utána magad.
Ami nem, arra kérj meg másokat.
nagyapám
2/4 anonim válasza:
Nem jó egy nagy lónak s póni méret
3/4 anonim válasza:
Nem jó. A nagy ló minimum cobos vagy fullos exrtém esetben xfull.
4/4 anonim válasza:
A sport póni álltalába 135-145 cmre értetődő. A póni 2 féle szokott lenni póniI (110cmig) ill. póniII (135cmig) de ez minden boltba/ weboldalon más szokott lenni. Én fel szoktam hívni rendelés előtt a pontos méretek miatt mert a pónimhoz mind a 3 méretből van már felszerelése. Pl szőrmés bőr kötőféke póniII-es de a sima póniI-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!