Szerintetek ez veszélyes?
Az a helyzett hogy születésem óta imádom a lovakat ( sajnos nekünk nem lehet , egyenlőre) . Az egyik barátnőméknek van 2 (nem társként vannak tartva hanem fát hordanak az erdőből)
Nyáron ki vannak engedve egy nagy helységre (mint egy 30x30 karám) kb 5-10 percre tőlünk. Sokszor előfordult hogy éjszaka kiszöktem és oda mentem hozzájuk (szelídek ,nem harapnak vagy rugnak) és fel is ültem az egyikre , álló helyzetben megtudom ülni sőt lassú sétánál is)
Még soha nem ,,lovagoltam" és nem voltam lovas iskolában.
Erröl nem tud senki.
Szerintetek ez igy megoldás ???
( sajnálom a helyesírási hibákat , Erdélyben élek és román suliba járok🙂)
Veszélyes és felelőtlen, mindamellett birtokháborítás és sorolhatnám még hogy mi.
Barátnődéké a két ló? Miért nem kéred meg hogy a tulajdonosuk felügyelete mellett felülhess rájuk? A gazdájuk ismeri őket, millió rossz szokásuk lehet és főleg sötétben ha közeledsz feléjük nagyon nagy a balesetveszély. Az meg no comment hogy nem tudsz lovagolni és csak így beszöksz idegen lovakhoz. Az hogy szelídnek tűnnek nem jelenti azt hogy idegenekkel azok is.
Nem birtokháborítás mivel nem az övek a hely.
Egy legelő hely ....
Nem engednék mwgv a szüleik hogy felüljünk rájuk....
Tudom hogy felelőtlenség de nem bírok nélkülük élni ! ( Soha nem érdekeltek a ,,Pasik" csak a Lovak ,egész életemben)
Akkor nyilván okuk van rá hogy nem engednék hogy felülj rájuk. A lovak pedig az övéké, más kocsijába se ülsz be a tudtuk és engedélyük nélkül.
Az még oké lenne hogy simogatod őket (egyébként az sem fair a tulajokra nézve mert semmi közöd a lovakhoz, én is ki lennék akadva), de ez hogy felülsz rájuk önhatalmúlag.
Aztán ledobnak, megrúgnak baleseted lesz és ők lesznek elővéve a te felelőtlenséged miatt.
Igen ,tudom... a lovaglást megpróbálom hanyagolni (Azert nem engednének rájuk ülni mert a barátnőm anya ,,utálja "öket és titokban szoktuk simogatni öket(mikor otthon van az apja)
Nappal mikor ott vannak simogathatom öket ,a tulaj is tudja és engedi
Lovardába nincs lehetösegem elmenni (max nyáron 1 hét tábor)
40 km vagyunk a várostól
És csak ott van lovarda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!