Megéri ennyi pénzért?
Van egy paci akit meg szeretnék venni..
Árakat most nem írok,de mi eddig sosem vettünk ilyen drága lovat. Jelenleg hobbi célra használnám,de a későbbiekben a munkám részévé is válhat,mivel lovasterapeuta szeretnék lenni. A pénzt igazából meg tudjuk rá teremteni ,viszont mindenki attól fél,hogy mi lesz ha "Ránk döglik? vagy nem válik be? " Tisztában vagyok azzal,hogy az óriási veszteség,de eddig 10 lovunk volt összesen abból egy sem pusztult el. Jól vannak tartva ,jó helyen mindenük megvan,persze ennek ellenére egy kólika vagy bármi a vesztét okozhatja. Viszont ha nem válna be ennyiért nem tudnánk eladni,mert senki szerint nem ér ez a ló annyit. Állítom,hogy a származása a negyed része az árának. A paci egyébként jónak ígérkezik,de mivel az ország másik végén van így nem mentünk el kipróbálni. Jó lovat lehet 250 -ért is venni,mivel a másik lovunk annyi volt és minimális hibái vannak csak.. Ugrunk vele, terepezünk stb. Ki mit javasolna? Igazából az árába én is adnék mielőtt arra gondolna valaki ,hogy kikönyörgöm a drága lovat. Mivel még nincs önálló keresetem így az egészet persze nem tudom fizetni. Egyébként egy "egyszerű" hobbi lóról van szó... semmi versenyeredmény vagy ilyenek .
Egy élőlény bármikor elpusztulhat. Ez benne van a pakliban. Az állatnak saját akarata is van (ha volt már 10 lovatok, akkor ezt nálam jobban tudod), ez is rejt kockázatot.
Nem tudok tanácsot adni, csak felteszek pár kérdést, amire, ha válaszolsz magadnak, közelebb kerülsz a válaszhoz.
Miért nem vettetek ilyen drága lovat?
Szükséged van egy ilyen drága lóra? Mi az a plusz, amit nyújt neked egy olcsóbbhoz képest?
Mások szerint miért nem ér annyit?
Le tudod az árat alkudni?
Megnézés nélkül meg lehet venni egy lovat? (én kutyát nem merek, de lovakhoz még ennyit sem értek)
Hasonlóan jó lovat ne lehet közelebb találni?
A másik meg a fentieken kívül, hogy egy jó terápiás lónak se színe, se származása, se külleme, se semmije nincs, csak végtelen türelme meg idegrendszere. Erre egy akárhonnan vett, ki tudja, milyen ló nem feltétlenül alkalmas. Addig nem tudsz esetleg a 10 lovon lovagolni? Vagy azokkal mi lett?
Meg írod, hogy senki szerint nem ér meg a ló annyit, amit kérnek érte. Mi a kérdés itt az oldalon? Jó származású, de idióta ellovagolhatatlan, kezelhetetlen lóval meg folyót lehet rekeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!