Nektek tetszik ez az össze állítás?
Én személy szerint nem tennék ilyet a lovamra, nem az én színem.
De ha valakinek ilyen a felszerelése, arról egy árva rossz gondolatom sem lenne.
Rózsaszín. És? Valaki mondja már meg, hogy mi égetnivaló van ebben a színben? Miért "plázacicás"?
(Fun fact: Hitler előtt a rózsaszín volt a fiús szín, a lánybabákat öltöztették kékbe. A fent említett embörke bizonyos cselekedetei miatt cserélték meg)
Öltöztesd a lovadat olyan színbe, ami neked tetszik, Kérdező. A TE lovad, (őt pont nem érdekli hogy milyen színű) neked kell tetsszen. Ha ez jön be, akkor hajrá ;)
Nekem ez a világos rózsaszín egy sötétebb lovon jobban mutatna - viszont a lila nagyon tetszik.
Maga a cucc amúgy nem csúnya, meg nem is értem az ilyen jellegű fikázást - én azt teszek a saját lovamra, ami NEKEM tetszik, ő meg azt a sajátjára, ami NEKI tetszik. Akkor most hol itt a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!