Nektek tetszik ez az össze állítás?
Figyelt kérdés
Egyik nap beszóltak, h miért adog ilyen ronda cuccokat a lovamra, nekem tetszik. Szerintetek szép?? Tetszenek ezek a cuccok?? [link] 2017. dec. 27. 21:18
1/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon cuki ♥_♥ Bár a takaró (vagy nem tudom) a farán kicsit furcsán mutat. De nekem abszolút tetszik.
5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszolat. Akinek nem tetszik mi nem tetszik??
2017. dec. 27. 21:32
6/19 anonim válasza:
Nekem tetszik :) Bár a takaró szerintem is fura egy kicsit rajta .
8/19 A kérdező kommentje:
Köszi :) Angyal a neve <3
2017. dec. 27. 21:40
9/19 anonim válasza:
Jaj de irigy vagyok :) Kisgyerek korom óta álmodozom, hogy egyszer lesz egy lovam.
10/19 A kérdező kommentje:
6évesen kezdtem el lovagolni, 10éves koromig vágytam egy lóra, amikor megkaptam Angyalt😍 5éve, h meg van és imádjuk egymást <3 egyszer neked is lesz biztos :)
2017. dec. 27. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!