A lovam egy 2 lábon járó kaja automatának néz! Hogy vívhatnám ki a tiszteletét, bizalmát? Hogyan értené meg, hogy nem hozok magammal folyton kaját, és ne próbálja megharapni a kezemet, ha nem hozok nasit?!
Eddig reménykedtem/ hittem benne, hogy azért követ, mert a bizalmába férkőztem, tisztel, de nem! Folyton be akarja kapni a kezem.
Eddig mindig elrántottam a kezem, amikor az ajkaival való simogatáson túl, a szájába vette az ujjaimat, mert olvastam róla, hogy ha a szájával tapogat, akkor az a barátkozás jele, így hagytam, ha nem volt túl vészes.
Most valahogy elbambultam, és megharapta a mutató ujjamat! Nem vérzett, seb se maradt utána, és fájni se fájt nagyon, de azért mégiscsak!
Rögtön leszidtam, mély, hangos hangon, és ha még egyszer megpróbálja, ugyan ezt fogom tenni.
Lehet, hogy a fejemre nőtt. Hogy vívhatnám ki nála a tiszteletet?
Nem szoktam bántani, és nem magamról beszéltem, amikor azt mondtam, hogy valamennyire nyilván kell fizikailag is fegyelmezni egy lovat,mert a ménesben a szavak a jelek, és utána jön a tett.
És mint már egy korábbi kommentben írtam, nem adok potya jutalom falatokat. Apa szokott csak, de én soha, max patakaparásért, de ott se sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!