Mit csinálnátok a helyembe?
"Edződ nincs gondolom, elég nagy baj "… Komolyan nem értem ezt a fajta lekicsinylést... Attól hogy valakinek nincs edzője még lehet jó lovas.
Nekem sincs már edzőm, de én sem magamtól tanultam meg lovagolni. Amúgy meg nem is mondta, hogy nincs edzője. Mellesleg manapság már egy csomó ember tartja otthon a lovát, edző nélkül...
Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak. Teljesen megértelek, én ugratni szoktam egy másik lóval és nem a sajátommal- ami eléggé meggátol benne. Tudom hogy egy jóindulatú lóról van szó, de akkor is, ha heti egyszer ülök fel rá - az ugrás idejére nem tudok még annyira megbízni benne.
De te jársz oda "ismered " a lovat és a gazdáját. Ha nem is nagyon ültél még rajta, csak szoktad látni milyen. És igaza van az első válaszolónak, ha teheted ülj fel rá a héten többször es akkor megnézheted. Esetleg terepre is menj ki vele ( persze ha engedi a gazdája)
1.)volt edzőm, és még most is kiszokott javítani, ha valamiben kell.
2.)néha szoktam másik lovon lovagolni, de általában a pályán pár kört, ha megkérnek.
3.)nem azzal van a probléma, hogy másik ló, hanem, hogy a szóban forgó ló..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!