Az utóbbi időben nagyon elszomorított, hogy ha valakivel beszélgettem (lovas fórum), és például az illető lovagolt, én meg mondtam, hogy én nem lovagolok. Akkor kamu/műlovasnak állított be. Nagyon szeretem a lovakat, de anyukám egyedül nevel és nincs pénze arra, hogy lovagoljak. Így tényleg nem számíthatok igazi horsefriend embernek
Ez most tényleg nem attól függ,hogy lovagolsz-e vagy nem. Szerintem,ha te kötődsz a lovakhoz,és ehhez a témához,ha téged ez tényleg érdekel,akkor te egy igazi "horsefriend" vagy,és nem a pénz fogja ezt eldönteni.
Bár lehet,ez csak saját vélemény.
2017. nov. 10. 18:51
2/11 anonim válasza:
Baromság. Az vagy aminek vallod magad, ne hagyd hogy más emberek besoroljanak az interneten, ahol semmit nem tudnak kb. Rólad.
2017. nov. 10. 18:55
3/11 anonim válasza:
Hülyeség.
Attól lesz valaki lovas, hogy SZERETI ezeket a csodás állatokat.
Ha nincs időd/pénzed lovagolni, de amúgy imádod őket, esetleg van lovas posztered/pólód/tolltartód/plüssöd/stb. akkor máris hatalmas horsefriend vagy :)
2017. nov. 10. 20:06
4/11 anonim válasza:
Érdekes téma, mert nekem se volt pénzem gyerekként lovagolni, de kijártam a barátaimmal a lovardába akkor is, ha csak simogathattam a lovakat. Kérdeztem az oktatót segíthetek-e, így legalább "dolgozni" mehettem lovak köré. Te hajlandó vagy erre, vagy csak a képernyőn át cukik a lovak?
Ettől még szeretheted őket, és lehetsz egy nagyszerű ember, de nem ugyanaz a virtuális lómánia, mint az igazi kapcsolat.
Nem leszel jobb vagy rosszabb ember, csak kevesebb a közös témád az "igazi lovasokkal". Ez nem feltétlen baj.
2017. nov. 10. 20:41
5/11 A kérdező kommentje:
Szünetekben mindig istállóban vagyok, és ápolom a lovakat :)
2017. nov. 10. 23:13
6/11 A kérdező kommentje:
Meg úgy minden amit ott segítek :D
2017. nov. 10. 23:13
7/11 anonim válasza:
Én lovagoltam (jó 5 éve volt már, annak), és mondjon, akárki akár mit, de Te egy igazi lovas vagy! :)
22L
2017. nov. 11. 21:09
8/11 anonim válasza:
Na és aki fogathajtózik, és nem tud lovagolni? Az nem lovas?
Hanyagold az ilyen fórumokat, tele van nagyképű pi**ákkal.
2017. nov. 12. 19:42
9/11 anonim válasza:
Műlovas=nem a ló/lovaglás iránti elhivatottság élteti,simán elmondhatja a klubban,fb on hogy Ő "lovagol", igaz még semmit nem tudott megvillantani a tudásából,viszont másokat nagyon könnyen bírál,lenéz ,minden (valóban) képzettebb lovassal szembe megy a saját egójának tágítása céljából. Ha nincs pénzed rá az nem jelent semmit még,az a gond mikor fórumokon (főlleg itt) olyan emberek oktatnak ki másokat akik héten egyszer ,vagy egyszersem mennek ki a lóhoz csak a fotelből magyarázzák meg a dolgokat olyannak aki mindennap kint ázik,fázik,keményen dolgozik a lóval.
2017. nov. 13. 13:30
10/11 EAdri93 válasza:
Szerintem te is össze tudod spórolni a zsebpénzedből hogy ha más nem havonta 1x elmenj lovaglóórát venni (lovarda válogatja de egy óra lovaglás 1500- 4000 ft szokott lenni felénk. Errefelé a műlovast arra mondják akinek van lova, de szarik rájuk és az apja csinál helyette mindent meg ő pénzeli a lovacskázást, meg még mondják arra aki csak eljár lovagolni és a lovak iránti érdeklődése addig terjed hogy felül a felnyergelt előkészített lóra, lovagolv ink utazik rajta és aztán dolgavégezetlenül átadja a szarrá izzadt lovat a lovásznak h intézze el a többi teendőt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!