Mit csináljak hogy vágtában a ló ne essen vissza ügetésbe?
A súlypont eltolódásán pont, hogy a szármértékkel tud segíteni... Ha hátulról van előrelovagolva a ló, és feligazítja a tarkóját, nyilván visszabillen a ló egyensúlya a lovas alá...
Azt, hogy valaki edzővel lovagoljon, ezen az oldalon szerintem kb 1000 alkalommal leírtuk már... Tök felesleges emiatt koptatni a billentyűzetet...
4-es: Igazad van, leírtuk 1000X. Én viszont unatkozom, és leírom mégegyszer. Bocsi!
Kérdező: Szóval az edződ alatt vágtázik a ló ahogy kell? Nagyon sokat tud segíteni, ha látod is és úgy magyarázza, hogy ő mit csinál máshogy mint te.
Ha nem ült a lovadon, akkor meg nem tudom mit akarsz itt. Látatlanban csak okoskodni tudunk, ahhoz nagyon értünk, de neked nem segít.
Nagyon sok idő míg össze tudod hangolni a segítségeidet, független lesz a kezed, megérzed melyik mozdulatnál kell felvenni és mikor kell engedni. Bízz az edződben ne a mi hülyeségeinkre adj, hanem az övére. :) Ő ismeri a lovadat és téged, ha meg tudja rövidíteni a lovadat vágtában, akkor valószínűleg el is tudja magyarázni hogyan csinálja, te meg előbb utóbb megérted mit pofázik össze-vissza. Ha nem, akkor tényleg csinálj egy videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!