Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen nyerget ajánlotok egy...

Milyen nyerget ajánlotok egy asztalhátú, széles lipicainak?

Figyelt kérdés
Mindenképpem ugró/univerzális nyereg érdekelne. Plusz még az hogy nagyon finom a szája. Sima egyszertört vagy kétszertört zablát vegyek a drágának? Előre is köszi! :)

2017. okt. 20. 23:03
 1/3 anonim válasza:

Nekünk is Lippink van és elég széleske a paci, de nem akarok hülyeséget a mondani a nyeregről, ugyanis nekem is segítséggel szereztek be nyerget.

Ő is finom szájú, neki egyszer tört csikózablája van.

2017. okt. 21. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Az, hogy egyszer vagy kétszer tört-e a zabla, a lovon is múlik. Van, amelyik az egyiket, a másik meg a másikat szereti jobban, érdemes mindkettővel próbálni párszor, és amelyik jobban bejön neki, azt használni.

Nyereg szempontjából már nehezebb eset, esetleg csináltatni is érdemes lehet, vagy használt nyergek közt nézelődni, mert azoknál általában van próba lehetőség. Lipre én inkább univerzálisat néznék, semmint ugrót, de ez már inkább a magánvéleményem. FB-n és lovasok.hu piacterén, nyeregvilágon is érdemes nézelődni.

2017. okt. 21. 23:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Úgy néz ki hogy mégsem az a paci lesz az igazi mert azt sem ismeri hogy munkavágta és díjlovaglásban szeretnék versenyezni. Tudom hogy össze kéne szedni de mint kiderült gyerekek "lovagolták be".
2017. okt. 22. 19:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!