Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mekkora pályák kellenének egy...

Mekkora pályák kellenének egy ekkora lovardába?

Figyelt kérdés

Mindig is imádtamam a lovakat,de sose lovagoltam, most viszont arra gondoltam tervezek magamnak egy lovardát, amit nyilván nem fogok megépíteni, de nagyon szeretek rajzolni és tervezni, viszont vannak lovas dolgok amiket nem tudok, és tapasztalatom sincs, azért fordulok hozzátok, igazi lovasokhoz. Egy olyan lovarda, ahol 35 ló lenne összesen, 22 angolos, 13 westernes. Iskolalovak nem lennének, csak bértartás, viszont edzők vannak, akikhez 3-5 fős csoportokban vagy egyénileg lehet járni. A legtöbb lovas hobbilovas, vagy szabadidőlovas, esetleg kisebb versenyeken indulók, viszont lenne 8 angolos lovas, akik nagyon komoly szinten versenyeznek, rendszeresen is, díjlovasok és díjugratók, nekik nyilván kéne egy nagyobb, jobb pálya. Télre kéne egy fedett pálya, de természetesen kell legalább egy nyitott is, esetleg olyan, amire lehet csak tetőt húzni, hogy ne ázzon fel. Én eddig 3 pályára gondoltam, esetleg egy kisebb tereppálya is lehetne, de sajnos nem értek hozzá. A három pályát többször is átgondoltam, de nem jutottam semmire, de megosztom veletek mit gondoltam.

Egy pálya a westerneseknek, ami teljesen nyitott: 25x50/20x40

Egy nyitott pálya, felhúzható tetővel: 40x80/20x60

És a fedett pálya: 30x60/20x60

Nem tudom kell-e a westerneseknek külön pálya, de ott akkor tarhatnának hordókat, ilyesmiket. Egy körkarám is lehet, de szerintem az nem feltétlenül szükséges. Úgy hondolnám, hogy nem tartanak itt versenyeket, elszállásoló boxok hiányában, de ez még nem biztos.

tegnap 17:06
 1/1 anonim ***** válasza:
1 hektárosak
tegnap 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!