13 éves lánynak ló?
Egyik barátnőmnek lovat fognak ajándékozni a szülei. A csaj 4 éve lovagol. Valamilyen sportos lovat szeretne. Megkérdeztek a szülei engem, h szerintem milyen ló lenne jó a barátnőmnek. Mit tanácsolok. Szóval a kérdésem az lenne, hogyha a barátnőm sportrovat szeretne, sárgát és heréltet, akkor csikóként vagy már belovagolt, felnőtt (5-6 éves lovat) vegyenek neki a szülei? Melyik érdemesebb? És milyen fajtát? Ti mit tanácsoltok? Mikre figyeljen majd oda?
Előre is köszönöm! ❤
Szerintem mindegy, hogy ő most sárgát szeretne. Nyilván kell mindenkinek egy elképzelés, hogy úgy milyet szeretne. A Gidrán csak sárga lehet, egyébként. És ezt tartják az egyik legjobb hobbilónak.
Amúgy meg szerintem az a fontos, hogy mennyire lesz szívvel lélekkel lótulajdonos a barátnőm. Életébe nem volt lova, csak nagyon tetszenek neki a sárga lovak. Úgyhogy ha már a szüleit megygyőzte a lóvásárlással kapcsolatban, akkor szerintem érthető, h most olyan lovat szeretne, ami tetszik neki, mind belülről, mind kívülről. Tudom, hogy nincsen tökéletes ló, de még is egy lovas számára a lova tökéletessé válik, ha megvan a megfelelő bizalom köztük.
"És ezt tartják az egyik legjobb hobbilónak."
Tudok egyet s mást a Gidránról, de ezt még nem hallottam. :)
13 évesnek SOHA nem vennék lovat. Simán ráunhat.
13 évesen még én is nyúztam a szüleim egy lóért, de így 7 év elteltével már nem érdekelnek a lovak, és belegondolva, sokkal jobb, hogy nem kaptam. Ha annyira ló kell, akkor majd veszel magadnak, ha lesz saját kereseted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!