Kezdőoldal » Állatok » Lovak » 13 éves lánynak ló?

13 éves lánynak ló?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőmnek lovat fognak ajándékozni a szülei. A csaj 4 éve lovagol. Valamilyen sportos lovat szeretne. Megkérdeztek a szülei engem, h szerintem milyen ló lenne jó a barátnőmnek. Mit tanácsolok. Szóval a kérdésem az lenne, hogyha a barátnőm sportrovat szeretne, sárgát és heréltet, akkor csikóként vagy már belovagolt, felnőtt (5-6 éves lovat) vegyenek neki a szülei? Melyik érdemesebb? És milyen fajtát? Ti mit tanácsoltok? Mikre figyeljen majd oda?

Előre is köszönöm! ❤

2017. okt. 14. 23:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Szerintem mindegy, hogy ő most sárgát szeretne. Nyilván kell mindenkinek egy elképzelés, hogy úgy milyet szeretne. A Gidrán csak sárga lehet, egyébként. És ezt tartják az egyik legjobb hobbilónak.

Amúgy meg szerintem az a fontos, hogy mennyire lesz szívvel lélekkel lótulajdonos a barátnőm. Életébe nem volt lova, csak nagyon tetszenek neki a sárga lovak. Úgyhogy ha már a szüleit megygyőzte a lóvásárlással kapcsolatban, akkor szerintem érthető, h most olyan lovat szeretne, ami tetszik neki, mind belülről, mind kívülről. Tudom, hogy nincsen tökéletes ló, de még is egy lovas számára a lova tökéletessé válik, ha megvan a megfelelő bizalom köztük.

2017. okt. 16. 23:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"És ezt tartják az egyik legjobb hobbilónak."

Tudok egyet s mást a Gidránról, de ezt még nem hallottam. :)

2017. okt. 18. 19:55
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Na jól van menj a p*csaba.
2017. okt. 23. 21:41
 14/17 anonim ***** válasza:
30%

13 évesnek SOHA nem vennék lovat. Simán ráunhat.

13 évesen még én is nyúztam a szüleim egy lóért, de így 7 év elteltével már nem érdekelnek a lovak, és belegondolva, sokkal jobb, hogy nem kaptam. Ha annyira ló kell, akkor majd veszel magadnak, ha lesz saját kereseted.

2017. okt. 24. 20:25
 15/17 A kérdező kommentje:
Én nem is olyan vagyok, mint te! 😉
2017. okt. 26. 15:25
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Most még ezt mondod. Én is azt hittem anno, hogy örökre oda leszek a lovakért...
2017. okt. 27. 21:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 13 eves vagyok és nemreg kaptam lovat. Szntem pont jo ez a kor, mert tapasztalni tudod h mekkora felelosseg meg igy tudsz fejlodni lovaglas teren is. 😊
2017. dec. 4. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!