Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Nem engedi kifésülni a farkát...

Nem engedi kifésülni a farkát a lovam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Folyton kifarol, elmegy, pedig próbálom óvatosan, és szerintem nem húzza. Meg csak a végét fésülöm, a farokrépát nem bántom. Mit csináljak, hogy nyugton maradjon?

#ápolás #ló #lovas #kefe #sörény farok #kifarol #nem engedi ki fésülni a farkát a ló #kifésülni #könnyű fésülhetőség
2017. okt. 2. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínüleg fél.Miközben fésülöd beszélj hozzá halkan, megnyugtatóan. Ha ez nem válik be akkor határozottan hangosan szólj rá.
2017. okt. 3. 18:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Beszélni szoktam hozzá, de akkor lehet, hogy hangosabban rászólok. Tudod, azt nem akarom, hogy ő döntse el, hogy nem akarja, és ő irányítson. :D
2017. okt. 3. 18:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Tegnap evés közben megengedte, lehet, hogy csak olyan napja volt. :)
2017. okt. 5. 17:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Sziaaa

nekem is volt ilyen problémám,nekem az vált be, hogy amikor legelt először csak simogattam azt a helyet ahol kezdődik a farka... aztán megpróbáltam megfogni,kicsit felemelni... amikor ezt engedte akkor megdicsértem... mostmár úgy is engedi ha közben nem eszik,bármi zörög körülöttünk

remélem tudtam segíteni:))

sok sikert

2021. máj. 3. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!