Milyen gyorsan kelnek el a lovak az interneten?
Ez a lótól is függ. Lehet, hogy az ára és a képei alapján mindenkinek kell, de élőben meg kiderül, hogy a képről épp lemaradt pata bakpata, a ló csontsánta, rúg, harap, súlyos gerincbeteg, vagy csak simán a belovagolt állítás volt amolyan költői túlzás.
Van ló, ami hónapokig nem megy el, és van, ami tényleg már aznap - pl mert az ára az értékének a sokszoros töredéke csak, vagy mert olyan felmenői vannak, hogy nagy reményeket fűznek hozzá a lovasok. Olyan, ilyen értelemben, mint egy kocsi vagy egy ház - Lehet, hogy sokat ér, de totál lutri, mikor veszik meg. Vagy lehet, hogy szart se ér, de aranyáron is el tudod adni, ha kellően türelmes vagy. Stb.
Pedig ősszel még elég jó a piac, pont azért, mert akkor olcsóak a lovak, csak valaki vigye el még tél előtt.
Persze tény, hogy ettől még sosem egyszerű ez.
Kérdező, neked is biztosan van valami kritériumod pl, ha a fajta nem is, de pl nem, magasság, jellem, képzettség, együttműködési hajlandóság, esetleg ugró hajlandóság és tudás, stb.
Én mindent néznék, fb, lovasok.hu, ilyesmik, ami fontos, hogy a ló kipróbálható legyen, és ne csak úgy, hogy aznap onnan márpedig viszel egy lovat, vagy megvernek... :D
Én nem ezt látom utolsó. Akinek van esze az kivárja a tavaszt az eladással. ( én sajnos nem tehetem meg ezt ) Most kb 30 %-al olcsóbbak a lovak, mint fél éve volt. Az ország ezen a részén legalábbis ahol én lakom. Itt se szüreti felvonulás se semmi nincs. Több ismerősöm is panaszkodik, hogy áll a piac.
( most az olcsó hobbilovakról beszélek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!