Hogyan tudnék hatékonyan izmot építeni egy 4 éves lónál?
A táplálékkiegészítő önmagában annyit ér, mintha kipróbálsz valami varázsigét. A minőségi munkát nem lehet megkerülni. Hacsak nem telivéred, vagy amerikai lovad van, mert akkor befogtam.
Hasznosabbak a hosszú tempós sétaterepek, ahol nem csak andalogsz, hanem tényleg léptetsz. Ha van lehetőséged gépben jártatni a lovat az is jó. Ha van domb a közelben mászass! A munka minősége a lényeg, hogy milyen állapotban dolgozik a ló, ha hosszú száron lötyög, attól nyilván nem lesz izmos. Ha nem szar a széna, akkor nem hinném hogy kell kiegészítő, hiszen nem kap nagy terhelést a ló.
Az enyémek nem esznek kiegészítőket (ahogyan én sem) csak szénát, abrakot, nyalósót. Ha van fű, legelnek. Csak az öregek kapnak tápokat, vagy ami nagyobb versenyeken megy.
Ne agyj neki táplálék kiegészítőt ha azt akarod hogy izmos legyen a lovas gyakrabban járj vele terepre ( ott tudja igazán meg mozgatni mindenét )
Nálunk a terep be vált heti egyszer ketszer mentem vele és nagyon hamar el kezdett izmsodni nálunk nagyon jól be vált felejtsd el a táplálék kiegészítőt felesleges attól nem lesz izmos terepet vele sokat és jó lesz mondom nálunk is ez segített
Hajrá 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!