Mennyibe kerül 1 lovaglóóra?
500-a csillagos égig.
sok helyen 5-6000, de ott ténxleg tanulsz, bár az nem kezdőknek való.
Írd meg h hol laksz, úgy többet tudunk segíteni. (esetleg pozitív-negatív kritikák lovardákról...)
Meg a választásban az is számít kiccsit h mennyi idős vagy.
sztem nem csak a csupasz tényeket kell nézni, hogy x idő lovaglás x ezer forintba kerül, hanem az oktatás milyenségét. pl lehet h vki rámondja 1 óra lovaglásra 2000 ftért h baromi drága és mindjárt hátast dob, attól függ, hogy milyen a lovagoltatás. előző helyre ahova jártam lovagolni, ott felraktak a lóra (semmi ápolás, nyergelés, még véletlenül se) és egy órán keresztül utaztam rajta 2000 ftért. ahol most lovagolok, ugyanennyi pénzért tényleg LOVAGOLOK, tanulok, fejlődök. 2 év alatt többet tanultam ott, mint a duplája alatt az előző helyen. ezzel csak azt akartam mondani, hogy a legjobb az, ha nem az ár a viszonyítási alap hanem a lovagoltatás "minősége".
egyébként a kérdésre válaszolva 1000 és 4000 ft között mozog nálunk (kecskeméten) de sztem nálatok is vhogy így lehet. nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!