Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek mit tudnék tenni?

Szerintetek mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Van egy kisbéri félvérünk, eddig csak fogathajtásra használták a nagyszüleim, de most már a miénk. Úgy kb. másfél éve van belovagolva, én csak itthon szoktam rá néha felülni és lépni, ügetni karámban, nagyon ügyes ebben. A családunkban nem tudnak lovagolni, én kiskoromba jártam csak egy lovardába pár évig, de tipikusan olyan csak felraktak a lóra, azt mennyé' helyre. Nemrég jártam kicsit egy másik helyre, de nem igazán éreztem jól magam a többi lány között. Ott elég béna voltam és határozatlan, bevallom féltem a lovaktól, de ez már elmúlt. Viszont se vágtázni, se ugratni nem tudok, az ottani edzőtől pedig kicsit hülyén jönne ki, ha megkérném, hogy tanítson vágtázni (mert az ugratás nem túlzottan vonz), hiszen nagyon béna voltam ott. Kiröhögni persze nem fog, de értitek. Szerintetek mit csinálhatnék? Lovardába azért nem szeretnék járni, mert rosszul érzem magam közösségekben, főként idegenek között. Kérlek ne oltogassatok.

12/L

2017. aug. 18. 00:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Én megértelek a lovarda kérdéssel kapcsolatban, engem az ottani "lovardázók" közössége akaszt ki akik olyan nagyon okosnak és ügyesnek hiszik magukat, beképzeltek közben apuci anyuci alájuk tol egy lovat, vagy egy rakat pénzt hogy rendszeresen lovagolhassanak és lenézzék azt aki pl kezdő. Tisztelet a kivételnek, de sajnos eléggé zárt közösség az ilyen és kikezdik a kezdőket.

Én házhoz hívnék valakit aki a lóval és veled is foglalkozik, mert ha nincs a családban senkinek tapasztalata de ott a ló akkor ő is képzést igényel, így elkerülheted azt is hogy közösségbe kelljen menned.

2017. aug. 18. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!