Müzli, táplálékkiegészítő ijedős kancának?
Sziasztok!
Egy rebbenékeny, ijedős kancának keresnék valami kicsit nyugtató hatású táplálékkiegészítőt, gyógynövényes müzlit, amitől egy kicsit kezelhetőbb lesz, de persze nem szedálja le a lovat.
Leginkább olyan készítmény érdekelne, ami nem tartalmaz FEI dopping listán szereplő anyagokat, így versenyzés mellett is adható a lónak.
Equimins és hasonló oldalakon nézelődtem, de érdekelnének személyes tapasztalatok is. Ti mit tudnátok ajánlani?
Köszi :)
Köszönöm a válaszokat.
Kedves első, természetesen nem csupán a takarmányozással tervezem megoldani a problémát, de úgy gondolom nem bűn, ha nem akarom megöletni magam egy olyan lóval ami még a fényképező kattanásától is kiugrik a bőréből :D Úgyhogy a szeretgetés mellett örülnék ha valami táplálékkiegészítővel is tudnék segíteni a problémán.
Esetleg magnézium.
Meg ami eszembe jutott, pl a katonaságnál ágyút sütöttek abrakolásnál, így egyik sem félt a háború közepén. Próbáld ki szerintem, hogy az ijesztő dolgok közepén abrakolsz. Hátha.
Utolsó
A lovak nem ilyenek :D Csak akkor félnek mindentől, ha bántalmazásnak vannak kitéve.
Atyagatya.... Ez egy félig-meddig poénnak szánt cikk. Gondolom, te vagy az, aki betűre betartja a használati utasítást is... Aztán csodálkozol, ha nem sikerül.
Ui.: etológus vagyok, és személy szerint jót röhögtem a képeken...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!