Lovaglónadrágot milyet érdemes venni? Többi lent.
Szia! Én elég kicsi vagyok, úgyhogy gyerek nadrágokat szoktam venni. Az eladó mindig a legkisebb felnőttet hozza először, aztán kérem hogy inkább a gyerekből válogassunk :D egyrészt jobban passzol, de amúgy például egy Pikeur csak 20-30 ezer. Pedig ugyanaz a nadrág, de mégis olcsóbb. Szóval nem tudom a méretedet, de a gyerekek általában olcsóbbak. Én a Pikeurt szeretem meg az Equilinet még jobban csak sajnos az marha drága :/ De a Whitaker is elég jól bírja, és az olcsóbb ezeknél, próbálj meg keresni valamelyik üzletben. Szerintem kicsit masszívabb is az anyaga. HKM-es gatyák is olcsóbbak, de azt még nem próbáltam. Illetve A Horze is elég jó meg nem vészes az ára, onnan egy nadrágom volt, kifogytam belőle úgyhogy nem tudom meddig bírta volna.
Esetleg néhány helyen akció van, olyat is kifoghatsz.
Igazából az a baj, hogy az olcsóbbak tényleg kevesebbet bírnak, meg nem adnak olyan jó tartást, a többi meg irreálisan drága. De persze a legtöbben úgyis megveszik a drágát, úgyhogy nincsenek rászorulva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!