Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Első lovas versenyem, nagyon...

Első lovas versenyem, nagyon izgukok (? )

Figyelt kérdés

Holnap reggel (9 órakor) lesz a legelső lovas versenyem, ez ügyességi verseny lesz, és borzasztóan félek. Valami tanácsokat tudnátok adni hogy ne stresszeljem magam ennyire? Az órákon persze gyakoroltunk, és egyébként kezdőbe fogok indulni, tehát ilyenek hogy szlalom, járóiskola, emelt járóiskola stb., tudom, hogy másnak már ez piskóta, és valaki már a százasokat ugorja, de azért mégis csak.... ;/ Próbálom magam azzal nyugtatni, hogy például "a barátaim akik sportolnak és versenyre járnak, nekik is nagyon jól ment, akkor nekem mért ne menne jól?" de még ígyis félek, hogy leégek 😔

(Önbizalmamon nagyon fejleszteni kéne, azzal tisztában vagyok)

2017. jún. 10. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Én is nagyon féltem az első versenyem előtt, ami persze már régen volt, de mára már úgy fogom fel, hogy ez csak móka és szórakozás.

Megpróbálom mindig élvezni a pályáimat, és nem azon stresszelni, hogy mások mit gondolnak a lovaglásomról.

Gondolj bele abba, hogy mekkora nagy élmény lesz ez az egész, és milyen jól fogod magad érezni!

Mindig csak az lebegjen a lelki szemeid előtt, hogy te és a lovad boldogak legyetek! :)

2017. jún. 10. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak nem Mikepércsen lesz? :D
2017. jún. 10. 17:10
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm szépen, ez jól jött 😊😊

#2 Igen, ezt eltaláltad 😂

2017. jún. 10. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!