Gerinccsavarodasra jo a lovaglás?
1. ne lovagolj, ahogy az úszás, a lovaglás sem erősíti a hátad, viszont a rázkódás nagyon árt.
Mindjárt írod, hogy te milyen erős vagy és az úszás után mindig elfáradt a hátad. A gyaloglásba is el lehet fáradni, mégse erősít.
2. atlétikán futni lehet, ami rázza a gerincet, meg dobálózni, ami aszimetrikus és nagyon rossz, szerintem attól lett rossz a hátad.
3. ami segít az a felhúzás, döntött törzsű evezés, de alapjába minden izmot edzeni kell, mert már ilyen apróságok is kialakulhattak, hogy a 2 lábad se egyformán izmos.
youtube powerbuilder, shopbuilder, scott hermann, athlean-x, omarsluf
a csontkovács: az egy maszírozó papírral rendelkező kuruzsló
gyógytornász: az ápolóval 1 kategória kb
Ha az orvos a csontkovácsot javasolta, akkor annyira homály, hogy csak na. Ez olyan, mintha gyógyfüvet akarna rád erőltetni, amit feketén vásárolsz így akár mérgező növény is lehet.
Mindenki azt csinál amit akar, lehetsz kövér, cigizhetsz, lehetsz katona, vagy fekhetsz egész nap otthon. Egyet nem tehetsz, pár év múlva reklamálni az orvosnál, hogy azt mondta ...
Ha annyi eszed nincs, hogy tornázz ...
Milyen csigolyára írta a csontkovácsot?? a csigolya meg a gerinc ugyanaz!!!
Összefoglalom: atlétikáztál, nyilván mindig a jobb kézzel dobtál mindent és gerincferdülésed lett. Az ortopédusnak van egy csontkovács haverja, akik megállapodtak, hogy elküldi oda a betegeket, te meg elhitted, mert úgy összezavart, hogy azt se tudom mit állapított meg.
Mivel gőzöd nincs mit jelent a hátedzés, ezért mintha el se olvastad volna amit eddig írtam, viszont a tudat, hogy fekve, kényelmesen meg lehet gyógyulni, sokkal jobb, így mész a csontkovácshoz.
Kiraktál egy kérdést biztos ami biztos, én elmondtam, hogy rosszul kezelnek, de nem hiszed el.
tehát láthatatlanban mindent eltaláltam :D csak azt nem, hogy dobtál-e atlétikán.
A 2. legjobb csontkovácshoz jársz, nem gyógyultál meg, erre kiraktad a kérdést, leírtam, hogy átverned és nem hiszed el.
Szinkronúszáson hátizomedzés címszó alatt csináltatok valami lepkef.ngot így láthatatlanban ezt sem hiszed el egy idegennek, hogy gyenge a hátad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!