Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan tudok leszoktatni egy...

Hogyan tudok leszoktatni egy lányt a beteges ló imádatról?

Figyelt kérdés
Van egy lány ismerösöm aki bejön de öt csak a lovak érdeklik, nekem nincs bajom a lovakkal csak kezd túl sok lenni....mit tudnék tenni ez úgyben?

#barátnő #ló #élet rejtelmei
2017. máj. 11. 21:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne szoktasd le, így is be fogsz neki jönni, mert egy akkor ló_asz vagy....
2017. máj. 12. 16:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha "bejön" akkor fogadd már el így, és ha szerelmes beléd nem csak a ló fogja érdekelni, én is lány vagyok, lovas...van két lovam, ők az életeim, de egyben kötelességem is gondoskodnom róluk, ha volt egy srác aki bejön vagy akit szeretek, akkor rá is szakítottam időt, nem csak a lovaimmal foglalkoztam, de van egy bizonyos ido amit muszaly veluk toltenem, errol nem ismlehetne leszojtatni lovas ez van, az nem hobbi eletforma, ha neked ez nem fer bele akkor nem szereted igazan, ha meg szereted akkor igy szeressed!!
2017. máj. 13. 18:34
 13/16 anonim ***** válasza:
71%
Sehogy. Lehetetlen. Aki egyszer lovas lesz, az az is marad.
2017. máj. 14. 16:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy.

Engem pl az autó/számítógép imádatról nem szoktat le senki soha. Így is van jól!

2017. máj. 15. 21:33
 15/16 Sssaszem ***** válasza:
Kedves utolsó! Legyél autószerelő.
2020. dec. 30. 19:51
 16/16 anonim ***** válasza:

A számítógép irányba mentem, és azóta villamosmérnök hallgató lettem. :D

2020. dec. 30. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!