Fáj a szívem egy lóért?!
Sziasztok jon a szokasos 9 eves szoveg hogy szeretnek egy lovat!:/ viszoirjatdom milyen felelosseggel jar egy lo. Fo betegsegeket oltasokat tudom biztosan kozlekedek lovakkal. Oktatom nagyon profi es elozo edzesen is mondta hogy mar siman lehetne lovam mert latta hogy ugetek mert most kihagytam 3 honapot. Mert eladta a kedvenc lovam..:( es kerdezte is hogy anyuek nem e akarnak lovat venni viszont ok mindig azzal jonnek hogy ha meggorbul egy szala a lonak majd oktatom rogton mar allatorvost hiv pedig nem!
Versenyen is voltam mar haladoba. Nem vagyunk nagyon szegenyek.. Kozepes szinten kb. Mindenem megvan igazabol es ezt enis tudom..:/ kerlek ne irjatok h elkenyeztetett pics stb. Egyepkent most akarok gyujteni de semmi diak munkat nem talalok.. 14 eves lany vagyok egyepkent :)110ugrattam eddig.johet a szokasos szoveg? Xd hogyan vegyem ra anyuekat.??tisztaba vagyok a bertartassal mindennel!
és nem csak ügetni tudok a lóval,, xddd
ugratunk is
Leírtuk, hogy szerintünk várj még ezzel inkább. A szüleidet persze megkérdezheted, de ha nem mennek bele, meg kell értened, hogy miért nem.
Ez tényleg nem egy hörcsög , sokkal több teendővel és felelősséggel jár.És hát igen, anyagilag nagyon sokba van, nem mindenki engedheti meg magának.
Várj még vele pár évet, te is másképp fogod látni a dolgokat mondjuk 20 évesen. Akkor is bele lehet vágni a tartásba, nem leszel elkésve..Sőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!