Hogyan éjem el, hogy a lovam ne lógassa a lábát az ugrások felett?
Sziasztok!
A lovam nagyon jó ugróképességgel rendelkezik, a csillagokat is megugorja, de sajnos néha lógatja a lábát, nem figyel annyira, hogy ne verje le a rudat.
Tudtok tornásztatási vagy más technikákat ajánli ehhez?
Előre is nagyon köszönöm!
Bocsi, azt nem írtam le, az első lábát lógatja.
És tudom, hogy azon lehet javítani, a hátsón nem lehet.
Verőhiba után sem figyel magára?
Egyébként ezen is nehéz javítani, mert az ugrótechnikára vonatkozik.
Nem igazán.
Nekem mondta több edző, hogy tornásztatással lehet ezen javítani, de hátha itt van valakinek ezzel tapasztalata.
Igazából van amikor nagyon jól felzár, a lábát a szügyéig húzza, viszont van, hogy lógatja, gyakrabban a meredekeknél.
Edzővel dolgozom minden nap, csak gondoltam megkérdezlek titeket, hátha van valami tippetek.
A múltkor közeli távolságra raktunk neki a tornásztatóban, az talán jót tett, de nem igazán tudom..
Igen, tavaly lovagoltuk be igazából, úgyhogy még fejlődhet.
Lehet, hogy csak szimplán rossz napja volt.
Bárolni mi sem nagyon szoktunk, maximum nagyon ritkán, mert , ha egyszer nagyon megüttetjük a lovat, akkor félő, hogy meg fog állni.
Az igazán nagy klasszis lovak közül rengeteg nem kifejezetten jó stílusban ugrik, de azért megkönnyíti a helyzetet, ha mégis. :D
De az ugrás szeretete tényleg nem függ tőle, külön szokás nézni az ugrókedvet, -képességet és -hajlandóságot, valamint -stílust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!