Gonosz embernek tartjátok azt aki vágóhídra küldi lovát?
Figyelt kérdés
Még mielőtt félreértés történne,nincs saját lovam, senkit nem akarok vágóhídra külddeni. Érdeke hogy ki mit gondol erről.2017. márc. 31. 18:06
11/13 A kérdező kommentje:
Nem jelenteném fel,de többet kéne szerintem vele foglalkozni. Én is azok közé az emberek közé tartozok,akik nem küldenének lovat vágóra. Állatszerető vagyok,nem lennék rá képes. Ezzel ismerősömmel nem sokat beszélünk,nem is vagyunk olyan jóba. Még meg gondolom mit teszek, de biztos hogy egy állatorvost megkérdezek egy ilyen betegségről
2017. márc. 31. 21:08
12/13 anonim válasza:
Háááát nekem vegyes érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban. Ismerek olyat aki vágóba adta az öreg lovát, mert már nem lehetett vele semmit kezdeni az időskori egészségi állapota miatt (21 éves volt, de egy régebbi helyén eléggé tönkre vágták). Azzal indokolta a vágót, hogy megtartani nincs pénz, hogy csak legeljen, kupecnek eladni, hogy azok gyepálják nincs szíve, viszont a vágón belőle kapott pénzből ad lehetőséget egy másik, fiatalabb lónak, amit viszont a vágó elől mentene meg. Nagyon szerette a lovát, meg is siratta, viszont így egy jobb életet tudott biztosítani egy 5 éves lónak.
13/13 A kérdező kommentje:
Értem! Nos jó hírem van,nem küldi vágóra :)))) Eladja egy fiatal nőnek,aki hajlandó bele pénzt ölni...:D
2017. ápr. 2. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!