Meddig lovagoltatok terhesen? A dokitokat esetleg kérdeztétek, hogy meddig szabad?
Szia, én lovagoltam 20 hetes koromig, utána elkezdett nagyon nőni a pocakom és kényelmetlen volt.
A dokim nekem is azt mondta, hogy csak akkor gond az esés, ha megütöm konkrétan a babát, szimplán egy eséstől (teljesen mindegy, hogy lóról, létráról, vagy lépcsőről) nem lesz baja egy magzatnak, féltéve, ha nem vagy veszélyeztetett, de gondolom ebben az esetben eszedbe sem jutna lóra ülni. :)
Nyilván olyan lóra ülj, akit ismersz, de nekem azt mondta a nődokim, hogy lightosan nyugodtan lovagoljak, amíg kényelmes.
Voltam ma a dokimnál, leírom, hátha valakinek hasznos lesz. :-)
Nekem is azt mondta, hogy amíg nem nő a hasam, és amíg egyébként minden rendben van, lovagoljak nyugodtan, ha jól esik. Olyan intenzitással, ami még nem kellemetlen.
Utána már nem javasolja, mert ő is azt mondta, onnantól, hogy megüthetem a hasam=babát, már veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!