A lovam most március 15 en lesz 5 éves mit vehetnék vagy csinálhatnék neki?
Tegyél a fülébe egy arany piercinget.
Gravíroztasd bele a nevét és a születési dátumát.
Nos, az enyém idén lesz 17 éves, és eddig majdnem minden szülinapját megünnepeltük valamiképpen. Szoktam azt csinálni, hogy egy vödörbe összeöntök minden földi jót, egy fángli tápot, hozzá almát-répát-narancsot-banánt vágok, ezeket összekeverem mézzel, ez a "tortája". Ezen kívül a születésnapján csak lightos lovaglás történhet, sétaterep, ahol mezőkre viszem, ilyenkor hagyom kedvére legelni - persze bizonyos kereteken belül. A szülinapján a szokásosnál is szebbnek kell lennie, pataápolás, olajozás, sörényfényezés, extra pucolás van napirenden, és mivel általában évente/kétévente elnyű egy kötőféket, a szülinapjára időzítem az új kötőfék "átadását".
Volt olyan év, amikor "elmaradt a szülinapja" betegségem miatt, vagy külföldön lét miatt, ezt általában nem vette zokon, ők nem nagyon értik, mi történik ilyenkor, inkább a mi "lelkünk nyugodtabb" tőle. A lényeg, hogy én ló wellness napot szoktam tartani, nagyon szereti természetesen, de tényleg nem értik a felhajtást, és jobban örülnek, ha minden a megszokott, persze az extra finomságot nem utasítják el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!