Az ló kínzás ha befonom a ló farkát?
Persze,hogy az,meg mostanában már a zabla is kínzás...
Nem kínzás,nem is érzi,csak annyi,hogy mikor nyáron sok a légy,akkor jó ha kivan neki engedve,mert azzal tudja hajtani a legyet. De ha pár órára be van neki fonva,nem lesz semmi baja. :)
Igen utolsó,ezért írtam példának a zablát is,de le lettem pontozva 😂 Én nagyon ki vagyok akadva azon mikor pl olyan is hallok hogy:jaj szegény ló,húzza a szekeret. (Itt most nem a barna bőrű embertársainkra gondolok ,akik a csont sovány lovakkal húzatják a fával telepakolt szekeret és ütik verik a lovat,mert az tényleg kínzás)
Az a ló még mindig haszonállat és ha normálisan van etetve/tartva meg sem kottyan neki az a kis kocsikázás. Legalább megkeresi a zabra valót. Na de elkanyarodtan az alap kérdéstől.
Kérdező:nyugodtan fondd be,most még úgyse nagyon vannak legyek. Én vizesen szoktam nekik befonni ,estére úgy hagyom,vagy amíg nem teljesen száraz és akkor nagyon szépen benne marad a hullám.
Persze,sokan azt gondolják magukról,hogy profi lovasok,lószakértők,mert heti egyszer kimennek pár órára a lovardába és felülnek a felszerszámozott lóra.
Én lovásznak tanultam,nekem ez a szakmám,itthon is vannak lovaim,de ennek ellenére még mindig van mit tanulnom.
A lovakhoz egy élet is kevés,hogy mindent megtanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!