Milyen lovat lenne érdemes vennem?
Figyelt kérdés
Hello! Én 14 éves vagyok,nagyjából 178 cm magas és 50 kg. Olyan 300 000 Ft-ot szánnék rá. Kezdő lovas vagyok. Tudok ügetni , vágtázni és szőrén is meg tudom ülni a lovat. Hobbi célra szeretném hasznalni. Ha valaki tudna nekem megfelelő loVatikán ajánlani a leírás alapján szívesen fogadom a JÓSZÁNDÉKÚ válaszokat. Előre is köszönöm!2017. febr. 21. 12:42
11/14 anonim válasza:
Így ahogy leírod viszont ostobaság. Eleve kezdjük ott, hogy egy lovat nem veszünk! A ló csordaállat, minimum egy másik kell mellé, de jobb ha többen vannak. Lovagolni és a betegségeket felismerni is meg kéne tanulni, és nem a saját és a lovad kárán célszerű.
Nincs a közelben lovarda? Keressetek messzebb! Ez a legkevesebb macera, hogy kiutazz. Ha otthon tartod, a többszörösére számíthatsz, időben és anyagilag is. Ilyen tudással felelőtlenség összevásárolni egy lovat.
12/14 anonim válasza:
Szia!
Szerintem egy 10-15 éves herélt, haflinger elég jó hobbiló. Azért vigyél szakképzett oktatót, aki "kipróbálja" neked, illetve veled a lovat.
13/14 anonim válasza:
Szia . Mi pont most vettük meg a második lovunkat . Amit már írtak előttem is semmiképp se 2-3 éves lovat vegyél ... Legyen 7 - 8 körül , az sem baj ha több, de 15-16 évesnél meg ne legyen idősebb ... 300 ezer forint alatt már lehet kapni jó lovakat , lehet nem tisztavérűt , de szerintem az nem baj . Ne vegyél túl kicsit lovat sem ... hamar kinövöd .. 165 fölött legyen . Viszont akkorát sem hogy ne merj ráulni sem . Magyar félvér szerintem megfelelő lenne , arab lóval sincs nekem bajom .
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2017. márc. 1. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!