Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen cipőt/csizmát javasolná...

Milyen cipőt/csizmát javasolnátok?

Figyelt kérdés

Két kérdés ezzel kapcsolatban.

Több ló tulajdonosa vagyok, mind otthon van tartva.

Olyan helyen lakom, ahol nem ritka télen a -15-16 fok januárban, júliusban eléri a 23-24 fokot is, a június viszont a legcsapadékosabb hónap, mikor 80mm eső is hullhat.

Ehhez keresnék 2 cipőt:

1 télit, amiben -16 fokban se fagy meg a lábam, emellett alkalmas egész nap, hogy a lábamon legyen az istálló munkák miatt és ne adj isten lovagolni is tudjak benne.

A másik a nyárira vonatkozik, csak ott fontos, hogy ne ázzon be, szellőzzön, lovagolhassak benne és emellett kényelmes is legyen az egész napi állásokhoz, istállómunkához.

2017. jan. 31. 06:56
 1/2 anonim válasza:

Igaz ez horgászoknak van ,de talán jó lovakhoz is :)

Hogy lovagolni tudsz -e benne azt nem tudom...viszont -20 fokig jó ezt tesztelték is :)

[link]

2017. jan. 31. 11:54
 2/2 The Devil Herself ***** válasza:
100%

Linkelek párat, ami szerintem jó lehet:

[link]

[link]

[link]

Ezeket gondoltam télre. Aztán nyárra pedig ezeket:

[link]

[link]

Ugyan a nyári bőr cipők szellőzése nem túl jó, de jobb, mint a gumis cipőké, és ha szépen ápolod a bőrt, nem fog beázni. Viszont ezek ugyebár eleinte nehezen törnek be, és nem nagyon szeretik az istállómunka strapáját.

Úgyhogy adok még egy esélyt magamnak és mutatok pár szabadidős-jellegű cipőt, amiben talán lovagolni is lehet:

[link]

[link] --- ez tutira nem ázik be a leírás szerint, és még légáteresztő is!

Egyébként a honlapon böngéssz egész nyugodtan, többféle cipő és kellék is van, én csak a leginkább jónak tűnőeket linkeltem.

2017. jan. 31. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!