Milyen cipőt/csizmát javasolnátok?
Két kérdés ezzel kapcsolatban.
Több ló tulajdonosa vagyok, mind otthon van tartva.
Olyan helyen lakom, ahol nem ritka télen a -15-16 fok januárban, júliusban eléri a 23-24 fokot is, a június viszont a legcsapadékosabb hónap, mikor 80mm eső is hullhat.
Ehhez keresnék 2 cipőt:
1 télit, amiben -16 fokban se fagy meg a lábam, emellett alkalmas egész nap, hogy a lábamon legyen az istálló munkák miatt és ne adj isten lovagolni is tudjak benne.
A másik a nyárira vonatkozik, csak ott fontos, hogy ne ázzon be, szellőzzön, lovagolhassak benne és emellett kényelmes is legyen az egész napi állásokhoz, istállómunkához.
Igaz ez horgászoknak van ,de talán jó lovakhoz is :)
Hogy lovagolni tudsz -e benne azt nem tudom...viszont -20 fokig jó ezt tesztelték is :)
Linkelek párat, ami szerintem jó lehet:
Ezeket gondoltam télre. Aztán nyárra pedig ezeket:
Ugyan a nyári bőr cipők szellőzése nem túl jó, de jobb, mint a gumis cipőké, és ha szépen ápolod a bőrt, nem fog beázni. Viszont ezek ugyebár eleinte nehezen törnek be, és nem nagyon szeretik az istállómunka strapáját.
Úgyhogy adok még egy esélyt magamnak és mutatok pár szabadidős-jellegű cipőt, amiben talán lovagolni is lehet:
[link] --- ez tutira nem ázik be a leírás szerint, és még légáteresztő is!
Egyébként a honlapon böngéssz egész nyugodtan, többféle cipő és kellék is van, én csak a leginkább jónak tűnőeket linkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!