Lovasok! Tényleg sok lovas hallgat rock-ot?
Én is lovas vagyok és rockot hallgatok... És a 2 lovas barátnőm is :) Meg vannak más lovas ismerőseim is akik szintén... Vagyis a kislányokon kívül mindenki :D
Szóval van itt lovasrockos?
Attól még mert valaki lovas ugyanolyan ember mint a többi hétmilliárd ezen a bolygón, külömböző zenei ízésekkel megáldva.
Nekem nem a kedvenc műfajom a rock pedig lovas vagyok.
Nem általánosítani akartam... bocsi
Tudom hogy nem mindenki. Csak feltűnt hogy az ismerőseim közül ők hallgatnak rockot. De ahogy látom közületek is többen...
tudod mi az a lovaglos metal? :))
nem vicc, keress ra
Lovas vagyok, és IMÁDOM a rock-ot:)
A 3-as nak meg üzenem, hogy nincs ízlésed, kis gyökér!(eredetileg nem ezt akartam üzenni, de az kicsit durva lett volna, szóval érdd be ennyivel!)
Én is lovas vagyok,de nem nagyon szeretem a Rock-ot. (Szeretem,csak nagyon ritkán hallgatok)
A kettőnek semmi köze egymáshoz :)
A 3.-nak üzenem,hogy komoly ízlésficama van,és aki nem szereti a lovakat,az az én szememben egy utolsó senkiházi fa** :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!