Dijlovasok tudnatok tapasztalatokat irni versennyel kapcsolatban?
Az kenne a kerdesem hogy nektek az elso versenyetek milyen volt...
Mennyire izgultatok?
Mennyit keszultetek ra?
Milyen kepzettsegu loval indultatok (sajat volt-e vagy sem)?
Hanyadikok lettetek?
Nagyon sokat segitene ha irnatok nekem egy picit errol
Elore is koszonom!
Én őszintén szólva marhára izgultam,de az oktatóm,meg egy zsűri (ismert) mondta,hogy még sohase lovagoltam ilyen szépen... :)
Minden edzésen készültünk rá.
Egy elég önfejű lóval indultam,aki pont azon a napon gyönyörűen ment.(Haflingi).Mostanra már nem olyan huncut.XD (Nem saját ló,de akkor béreltem,tehát mondhatni az enyém volt egy részben.
Így lettem 3.
Ez volt az első díjlovas versenyem,de felnőtt is volt a mezőnyben,ő előzött meg,és a tulaj lánya. (Hát persze XD)
Remélem segítettem,ha kérdésed van akkor nyugodtan tedd fel. :)
Leírom a verseny napját csak győzd olvasni ;)
Tehát ragyogó nap volt a csillám kaki farmon..
Komolyra fordítva
Reggel mentem a lovardába szörfényesítő csutakolás,fonás... Aztán a szálítóba.. Versenyen mégegy csutakolás mert muszáj volt letrágyáznia a farlát a lószálítóba, a szét jött fonás megigazítása nyergelés.. A melegítőbe melegítés ez egy egyszerű e8-volt a versenyen elsők lettünk nagyon örültem mert első versenyem volt:) és kifonás lenyergelés szálító kamásli takaró indulás haza elnézést a pontatlanságért u,i a ló andalúz kanca volt.. 5éves sok sikert neked!
Koszonom az osszes valaszt mindenkinek ment a zold!
Johetnek meg boven leirasok mert minnel tobb tapasztalatot hallok annal jobb
Én annyira nem izgultam, mert előtte már indultam futószáras számokban, meg csak lépős-ügetős "díjlovas programot" is lovagoltam, tehát fokozatosan haladtunk, így tudzam hogy nem lehet gond.
Egy idős de pörgős iskolalóval indultam, nem emlekszem hogy hanyadikok lettünk, de a második versenyen már első helyezést értünk el. Az ilyen nagyon alap programokban nem lehet sokat téveszteni, ha pontos vagy és szépek az átmenetek, nyert ügyed van :)
Koszonom ment a zold
Szivesen fogadnek meg tapasztalatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!