Van egy ló, aki most 4 éves és 135cm. Ez a ló fog még nőni?
Ha leírnád a fajtát az sokaz segítene;)
De ha haflingi akkor tuti
Ha valami versenyló pl angolzelivér akkor is biztos
Ha valami póni fajta akkor nem hiszem:)
Ő egy hucul félvér, akkor szerintem nem :))
Köszönöm!!
A ló leginkább 2 éves koráig nő. Amekkora magasságot ekkora elér kb akkora marad. Na jó lehet nő még egy két centit 3 éves koráig.
De négy évesen már nem. Azért mondják meg irják mindenhol úgy hogy a ló 5-7 éves koráig nő mert azt úgy értik hogy a csontja addigra keményedik meg mindenhol. De magasságra nem nő addig esetleg terebélyesedik izmosodik.
Én sok csikót neveltem. 3 éves koráig nő, megfelelő TAKARMÁNYOZÁS mellett, utána még néhány centit 5 éves koráig. A néhány centi is növésnek számít. Ez a néhány centi természetesen egyedenként változik.
Kedves utolsó!
Vagy kis póni csikót neveltél, vagy nem adtál neki elegendő, minőségű kaját, vagy nem mozgott eleget a csikód.
Köszönöm, és tudjátok én is vettem már sok lovat és észrevettem, hogy úgy három éves korukig nőnek.
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert reménykedtem benne, hogy még nőni fog 5-10 centit, de ezek szerint nem, gondoltam :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!