Hogy mondjam meg az edzőmnek hogy ugrani szeretnék?
Figyelt kérdés
2016. dec. 7. 21:04
1/8 anonim válasza:
"Ugrani szeretnék"
Mi olyan rendkívüli?
2/8 anonim válasza:
Én is tegnap mondtam meg neki. Azt mondta tavasszal kezdünk:). Igaz én úgy kérdeztem sokára ugratunk?
3/8 anonim válasza:
Valószínűleg ha nem ugratsz még, akkor nem is tartasz ott, és az edződ szól, ha már az jön. De megkérdezheted, hogy kb mikor lesz az, hogyan haladsz, stb.
4/8 anonim válasza:
Gondolom majd fog ugróedzést tartani ha alkalmas vagy rá és a ló is. Egyéb esetben meg nem fogja tartani a hátát senki miattad ha valami történik még 3 ezer forintért sem elhiheted.
5/8 YumiHU válasza:
Mond el neki, hogy érdekel az ugratás. Mi a véleménye róla, hol tartasz és mit kell tenned, hogy közelebb juss a célodhoz?
6/8 anonim válasza:
Kérdés van-e lehetőség rá. Én is szeretnék ugrani, de nem tudunk,mert nincs alkalmas ló rá. Amelyik tudna szar a lába és nem akarjuk kockáztatni, hogy kis ugrásokkal is annyira terheljük, hogy hetekre kiessen.
Kérdezz rá, hogy ő hogy látja, hogy mikor tudsz majd ugrani.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket!
2016. dec. 8. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!