Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy mondjam el az edzőmnek...

Hogy mondjam el az edzőmnek hogy abba akarom hagyni?

Figyelt kérdés
Elég régota élsportoló vagyok, lett egy sérülésem, és abba szeretném hagyni. De félek elmondani az edzőmnek... Úgy fogadott be egy kicsit roszabb csapatból... Tanácstalan vagyok! Kérlek segítsetek!!! Előre is köszönöm!!

2015. jan. 4. 11:02
 1/9 MiddleFingersUp válasza:
100%
ha jó edző, meg fogja érteni, nem erőltethet semmit:D
2015. jan. 4. 11:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez nem kell edzőnek lenni, hogy valaki megértse, ha sérülés miatt abba akarod hagyni.
2015. jan. 4. 11:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Nagyon jó edző imádom!!! Remélem megérti! Csak az a baj h úgy fogadott be és elég kellemetlen lesz elmomdani:/
2015. jan. 4. 12:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Az edzőnek az a célja, hogy kihozza a.maximuot. Nem az h nyomorék legyél. Ha nem adsz neki visszaigazolásokat, nem fogtok szót érteni. Ha tudja, miért sérültél meg, nemcsak kímélni, de gyógyulásodat segíteni is fogja, adni fog olyan gyakorlatokat, amik segítenek gyógyulni, ha meggyógyultál, erősíteni fogja a sérülés elkerülését segítő technikákat benned.

De ehhez tudnia kell, mi, hogyan történt.

2015. jan. 4. 12:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Ő küldött el az orvoshoz. És ha nem gyógyul akkor meg kell műteni,de én nem vállalom a műtétet,mert rettenessen félek😞 csak nem tudom hogy ezt hogy mondjam el neki, nem megyek vissza😞
2015. jan. 4. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Így.

Rettenetesen félek a műtéttől. Műtét nélkül tudom, hogy nem tudom folytatni. Sajnálom, de úgy néz ki, abba fogom hagyni.... Megköszönöd a törődést.

2015. jan. 4. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha tud a sérülésed súlyosságáról, akkor simán meg fogja érteni a dolgot. Nem kell félned, nyugodtan mondd meg neki. Biztos neki se fog jól esni a dolog, de ha tisztában van a helyzeteddel, akkor szerintem tudja, hogy benne van ez a dolog a pakliban.
2015. jan. 4. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Neked pedig mielőbbi felépülést és sok szerencsét a jövőben! :)
2015. jan. 4. 19:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!! :)
2015. jan. 5. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!