Milyen színű kantárt és nyerget vegyek a barna ugró lovamnak?
14/L
Profi versenyző vagyok, 5 éve lovagolok már.
Negatív kommentektől kíméljetek.
Persze van még mit tanulnom. 😊
Profi vagy, és barna lovad van? Vicces.
Szerintem nem a szín a lényeg, sok választásod amúgy sincs. Vegyél feketét.
Jó poén volt :D
Én 10 éve lovagolok de 9-et simán letagadhatnék! :) komolyan :P
Kedves "profi versenyző vagyok" kisasszony!
1.: a JÓ lovas legnagyobb erénye a szerénység. Aki magát dicséri az tuti nem olyan jó lovas mint ahogy állitja.
2.: nincs olyan lószin hogy "barna". A profi versenyzőknek ezt tudniuk illik. Olyan van, hogy sárga, pej, májsárga, világospej, sötétpej, sotetsarga, stb...
3.: ez egy olyan jellegű kerdes, ami inkabb csak azert van kiirva hogy dicsekedhess magaddal vagy a lovaddal. Rosszabbik esetben nem letezo dolgokkal... ez egy ilyen kerdes. Erre a valasz az, hogy dontsd el te, de teljesen felesleges ezzel villogni probalni. Majd ha latjuk a tévében hogy xy pályára lép qvwrst nyergében, es latjuk h az te vagy akkor hisszuj majd el.
Mindezeket mostmár tudod. Es tenyleg volt meg mit tanulnod. Mindenki neveben irom hogy az egodat es a szádat tanuld meg egy kicsit az igazhoz tartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!