Ma már a lótartáshoz nem kell hozzáértés?
Hozzátenném még, hogy ez nem hozzá nem értés kérdése. Ők is tudják, hogy gáz, hogy trágyában áll a ló, hogy felette már az összes szalmát maga alól, hogy hónapok óta sovány, hogy nem elég háromhavonta felhúzni a fedeles talaját, hogy miért áll be a sarokba a ló amikor odamegy a boxhoz valaki...csak leszarják. Mert tele vannak így is. Mert nincs választék. Meg mert a lótartók egy része abszolút elsőlovas kezdő és fogalmuk nincs róla, hogy ez így nem kóser Látni az itteni kérdésekből is, hogy mennyire nincs fogalmuk. De mondjuk oda jártak lovagolni és ezt szokták meg, ezt veszik alapul. Nekik be lehet adni. A többiek meg majd elmennek, ha nem tetszik nekik. Meg ha van hová.
Persze vannak jó helyek is, mondjuk én ezt még csak hallomásból tudom sajnos.
Csináljanak futószáras kört és akkor nem fognak a népek a pályán futószárazni... :D
Nekem mondjuk mindenhol az volt a legnagyobb probléma, hogy nem kapott eleget enni a ló. A többihez talán tudok alkalmazkodni, de a ló jóléte a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!