Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Van meg eselyem versenyszeruen...

Dogs14 kérdése:

Van meg eselyem versenyszeruen megtanulni lovagolni?

Figyelt kérdés

Imadom a lovakat es nagyon szeretnek lovagolni.Nagyon sok mindent tudok a lovakrol es arrol is hogy kell lovagolni(elmeletben minden megy,gyakorlatban nem tudom)

Dijugratni szeretnek.

14 eves vagyok lany.

Nyaron fogok tudni lovagolni mert akkor lesz penzem(diakmunka)

Akkor mar 15 leszek.

Olyan suliba mentem ahol lovagolni lehet meg eddig nem volt ra alkalom de azt mondtak lesz.

Megtudok megtanulni versenyszeruen lovagolni?

2016. okt. 7. 13:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem fogod tudni megoldani. Legalábbis azt, hogy olyan lovardában lovagolj heti legalább 3-4-5-6-7 alkalommal évekig, ahol regisztrált edző oktat olyan lovakon, amiknek van licence és járnak is versenyekre.

Később, ha több pénzt keresel majd, akkor lehetséges.

2016. okt. 9. 11:13
 12/13 anonim válasza:

Nyugodj meg,Hogyha elkezded és nem jutsz ki olimpiára

vagy nem megy valami, gondolj arra, hogy még így is tovább jutottál mint mások, akik meg sem próbálták.

2016. okt. 9. 19:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Az olimpia egy olyan dolog, ami nagyon kevés embernek adatik meg. Azok a lovak több száz milliós összegekért kelnek el, és azoknak a lovasoknak soha nem egy darab ilyen lovuk van, hanem többnyire egy istállónyi. Arra van esélyed hogy versenyezz, de ne egy ilyen távoli nem reális álmot hajts, találd meg az élvezetet benne. Hidd el, nagyon jó érzés a kis versenyszámokban is jól szerepelni. Ha elhivatott vagy, még az is lehet hogy rád mosolyog a szerencse.
2016. okt. 10. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!