Leírnátok mindent röviden a lógondozásról? Mit szabad mit nem stb. SÜRGŐS
Figyelt kérdés
alap lógondozás, hova szabad nyúlni hova nem mire kell figyelni stb...NAGYON SÜRGŐS.2016. szept. 27. 18:39
11/18 anonim válasza:
Minek neked ló ha nem értesz hozzá?
Fél nap alatt meg is ölheted őket, ha nem értesz hozzájuk. Pl tudod e, hogy mit kell, mit lehet és mit tilos adni a lónak?
12/18 A kérdező kommentje:
Nem,nem tudom. És hol írtam te nagyokos hogy lovam lesz?
2016. szept. 28. 07:03
13/18 anonim válasza:
Ha nem érdekelnek qurva egyszerű : ne menj a közelükbe..Senki nem mondta h kötelező..
14/18 A kérdező kommentje:
De, kötelező...ha nem lenne az nem mennék a közvetlen közelükbe...egyébként szeretem a lovakat csak nem sokat tudok róluk...
2016. szept. 28. 11:18
15/18 anonim válasza:
És mért kötelező Te nagyokos. Nincs neki gazdája?
Jó pénzért elvállalom a gondozását. Vagy hozd el bértartásba hozzám. Nálam élvezné az életet, a szabadságot. 😊
16/18 A kérdező kommentje:
hát esküszöm te hülye vagy....egy állatparkban fogok gyakorlatot csinálni és ott lótól kezdve madarakon át őzekig minden van. Muszáj lesz bemennem hozzájuk...de nyugodtan gyere ide Németországba és beszéld meg a tulajjal hogy átveszed xDD
2016. szept. 28. 13:18
18/18 anonim válasza:
Nem tudok sajnos elmenni, mert Hawaiin nyaralok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!