Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Félig boxban lévő/félig...

Félig boxban lévő/félig karámozó lónak hány grammos takaró kell?

Figyelt kérdés
Egy istálló takarót szeretnék venni télre édes kis lovacskámnak. Napközben (ha nem esik semmi) kiviszik a karámba, este megy vissza a boxba. Arra gondoltam, hogy vennék egy istálló takarót, és rá egy vízálló töltetlen takarót a karámba, amit a boxban levesznek róla. A kérdés annyi, hogy megnyírt lóra hány grammos takaró kell?

2016. szept. 9. 21:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés :) senki nem mondta, hogy én hűdenagy versenyző vagyok, de ettől függetlenül amíg iskolában vagyok nem lehet karámban a lovam? Álljon egész nap a boxban? Igazad van, az sokkal jobb lenne. Eddig a kérdésemre egy normális válasz érkezett a 7-ből. És hagy csináljak a lovammal azt, amit akarok. :) ha én megnyírom akkor megnyírom, a tied meg legyen gombás a nagy szőre alatt.
2016. szept. 13. 20:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Ja és mindennap dolgozik a lovam, csak este 6-tól :) az "este megy vissza a bokszba" meg akkor értendő, amikor én kimegyek hozzá 4-kor, és behozom edzés előtt :)
2016. szept. 13. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!