Hogy győzzem le a félelmem lovaglásnál?
Ma reggel voltam lovagolni, minden jól ment de az óra legvégén bevonulásnál hirtelen nagyot bakolt a ló alattam, egyből leestem, de úgyhogy az ottaniak (akik látták) elmondása szerint szaltóztam a levegőben le a lóról, nagyon ijesztő volt....:(
az emberek is mind körém gyűltek, kérdésekkel bombáztak, hogy jól vagyok-e, nem ütöttem meg a gerincemet....
Egyfolytában ezen kattog az agyam, a pillanaton amikor átfordultam és leestem, következő alkalomnál is ezt a lovat fogom kapni, és nagyon félek, hogy megint ez lesz, nagyot estem (de szerencsére nem lett bajom)
Ja és meg se tudtam volna akadályozni, hogy ne essek le, mert a ló a földig hajtotta a fejét tehát szó szerint kidobott a nyeregből :( Pedig nagyon szeretem azt a lovat, csak félek tőle, semmi jelét se mutatta annak, hogy bakolni fog, vagy leakarna dobni...elkeseredtem :(
Tanácsot tudtok adni? (gidrán lovon lovagoltam, 1 hét múlva lesz egy éve, hogy lovagolok, ez volt a negyedik esésem, még nem ágaskodott alattam ló, de most az első bakolás megvolt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!